logo
023 - 571 58 94

Voorwaarden Manege de Baarshoeve

 

Voorwaarden voor het volgen van lessen en kwartaal abonnementen

 

De kwartaal abonnement is strikt persoonsgebonden en kan niet worden overgedragen aan andere personen.De kwartaal abonnementen zijn uitsluitend geldig binnen 1 kwartaal en bevat 13 lessen.De niet afgemelde lessen kunnen niet worden ingehaald en vervallen aan het eind van het kwartaal.Lessen welke niet tenminste 24 uur van te voren zijn afgezegd kunnen niet worden ingehaald, losse lessen of buitenriten dienen dan ook wel betaald te worden, de paarden kunnen immers niet meer anders ingezet worden en moeten wel eten en verzorgd worden, dus de kosten lopen door.De op tijd afgemelde lessen en de vervallen lessen i.v.m. feestdagen en/of vakantie kunnen uitsluitend binnen hetzelfde kwartaal worden ingehaald (uitloop 14 dagen).Vakanties dienen minimaal 4 weken voor afwezigheid gemeld te worden en de inhaallessen voor en/of na de vakantie gepland te worden bij Valerie of Jolanthe.De kaarthouder is zelf verantwoordelijk voor het afspreken van de inhaallessen.Als u, of uw kind, naast een kwartaal abonnement extra losse groepslessen wilt rijden in datzelfde kwartaal, betaalt u hetzelfde tarief per les, als de lesprijs zoals berekend in uw kwartaal abonnement.Kinderen kunnen groepslessen volgen vanaf 5 tot 17 jaar voor het tarief van € 185,-- per kwartaal, voor de groep vanaf 17 jaar geldt het tarief voor volwassenen, € 227,50 per kwartaal. De kwartaal kaarten dienen betaald te worden voor de 7e dag van de maand dat het abonnement ingaat.

 

Automatisch overboeking per kwartaal, voor de ingang van het betreffende kwartaal verdient de voorkeur. Dit dient u zelf te regelen met uw bank. Indien u niet optijd betaald krijgt u een factuur met extra € 10,00 administratiekosten.

 

Er worden voor de kwartaal abonnementen geen facturen verzonden. Wilt u echter toch een factuur ontvangen dan betaald u € 10,00 administratiekosten.

 

Opzeggen van het kwartaalabonnement dient schriftelijk te gebeuren. Minimaal 1 maand voor het de aanvang van het nieuwe kwartaal. 
Daarna betaalt u het hele kwartaal.

 

De kwartalen zijn als volgt:

01-02  t/m  30-04

01-05  t/m  31-07

01-08  t/m  31-10

01-11  t/m  31-01

 

 

 

Versie 1 januari 2018